Servicii

PLANIFICAREA SI REALIZAREA STRATEGIEI

Proprietarii companiilor sunt in mod frecvent consumati ocupati cu aspectele operationale de zi cu zi incat pierd din vedere in mod frecvent obiectivele globale stabilite initial.
Acesta este motivul pentru care un plan strategic si elaborarea unui plan de afaceri este un prim pas vital. Un plan bun ar trebui sa serveasca drept cadru pentru deciziile manageriale si sa ofere o baza pentru planificarea mai detaliata. Un plan strategic este de obicei un document mai scurt in timp ce un plan de afaceri este, de obicei, un document mult mai substantial si detaliat. Un plan strategic poate asigura fundamentul si cadrul planului de afaceri.
Structura si continutul unui plan de afaceri consta in descoperirea de date concrete intr-un format simplu care pot fi verificate si utilizate pentru a fundamenta proiectiile financiare. Aceasta procedura este de obicei fundamentala pentru afaceri noi sau pentru companii in expansiune care doresc sa isi creasca nivelul de finantare avand nevoie de realizarea unui plan de afaceri cuprinzator pentru uz extern.

Core Invest Consulting are consultanti care inteleg nevoile unui business si care va pot ajuta in dezvoltarea unui plan de afaceri exceptional, planului de actiune si previziunilor financiare.
Core Invest Consulting va vor sustine atat in atragerea capitalului de la potentialii dar si in dezvoltarea celei mai eficiente strategii de afaceri pe termen lung.

ANALIZA BUSINESS-ULUI

Analiza business-ului este, in esenta, disciplina de a identifica nevoile business-ului si gasirea solutiilor optime la problemele care sunt descoperite ca urmare a acestei analize. Analiza business-ului poate fi privita ca o competenta de baza pentru toti profesionistii din domeniul de afaceri la fiecare nivel al organizatiei de la Management Executiv pâna la Operational si Implementare/Livrare. Firmele de consultanta, de respectiv analiza de business inteligente ofera sisteme de optimizare, crescând valoarea adaugata a produselor clientilor lor si reducând costurile acestora.

Analiza de business este diferita de analiza financiara, managementul de proiect, asigurarea calitatii si dezvoltarea organizationala - fiind de asemenea, un element esential pentru optimizarea si imbunatatirea proceselor dintr-o companie. Prin analiza de business ne sustinem clientii prin reducerea costurilor generale si eficientizarea resurselor existente la imbunatatirea performantelor companiei.

DEZVOLTAREA BUSINESS-ULUI

Dezvoltarea afacerilor presupune aspecte diverse precum evaluarea tehnologiilor noi privind potentialul comercial, licentierea drepturilor de punere pe piata a produselor si brevetelor, identificarea si dezvoltarea de noi nise de piata, si optimizarea strategiilor comerciale.
Core Invest Consulting poate creste resursele interne ale clientilor sai: o abordare unitara de retea pentru dezvoltarea afacerii si profesionisti cu experienta din industrie pentru a genera functionarea conexiunilor.
Elaborarea unei strategii privind introducerea cu succes pe piata a unui produs si apoi vanzarea acestuia cu atingerea randamentelor maxime este o sarcina esentiala a managementului fiecarei companii. Aceasta parte de management este deosebit de important pentru companiile care nu dispun de resursele si experienta necesare dezvoltarii si lansarii pe piata a unui produs inovator.

Core Invest Consulting ofera expertiza in dezvoltarea de scenarii de comercializare care sa tina cont de profilurile diferitelor produse, abordarile de parteneriate si tipurile de afacere pentru a modela strategia cea mai potrivita pentru clientii nostri. Consultantii nostri strategici au capacitati si abilitati care permit identificarea corecta a riscurilor si oportunitatilor si trasarea unei harti de navigatie pentru a maximiza profiturile companiilor noastre client.

CONSULTANTA MANAGEMENT

Consultanta in management este un serviciu prin care cunoasterea solida a tendintelor actuale de afaceri si dezvoltarea acestora genereaza succesul unei afaceri - acesta este un termen extensiv, care cuprinde mai multe domenii de management al afacerii. Consultanta in management este un serviciu de consiliere furnizat organizatiilor de catre consultanti special instruiti si calificati care asista, in mod obiectiv si independent, organizatia client pentru a identifica problemele de management, analizarea acestor probleme, recomandarea unor solutii optime si asistarea in punerea in aplicare a acestor solutii.

Core Invest Consulting va ofera sfaturile de care aveti nevoie pentru a realiza o strategie pe termen lung de afaceri de succes, care sa fie atât flexibila cât si usor de implementat de catre proprii angajati.
PLANIFICAREA SI REALIZAREA STRATEGIEI
ANALIZA BUSINESS-ULUI
DEZVOLTAREA BUSINESS-ULUI
CONSULTANTA MANAGEMENT