Servicii

Modelul de business Core Invest Health® aduce plus valoare partenerilor sai printr-o permanenta adaptare la bunele practici din domeniul farmaceutic, grad ridicat de acoperire a disponibilitatii produselor, comunicarea corespunzatoare a beneficiilor produselor din portofoliul propriu si analiza minutioasa a conditiilor pietei farmaceutice.

Dezvoltare (Pharmacore® Acne Control - www.pharmacore.ro)

Dezvoltare (Pharmacore® Acne Control - www.pharmacore.ro)

Core Invest Health® a dezvoltat brandul propriu Pharmacore cu formule inovative si tehnologii patentate. Gama completa de ingrijire a tenului acneic Pharmacore® Acne Control, dezvoltata impreuna cu compania de top in domeniul dermatologiei, Difa Cooper, contine 5 produse dermato-cosmetice si un supliment alimentar cu substante active special concepute pentru tratarea acneei actionand pe toate mecanismele de producere ale acesteia, fara efectele secundare ale tratamentelor alopate.

Import (Actafarma - Revidox, Movial Plus, Obegrass, Dormax - www.farmacore.ro)

Import (Actafarma - Revidox, Movial Plus, Obegrass, Dormax - www.farmacore.ro)

Echipa Core Invest Health® are profesionisti care inteleg nevoile populatiei privind produsele de calitate cu beneficii demonstrate pe diferite clase terapeutice. Astfel, Core Invest Health® importa numai produsele care corespund nevoilor relevante ale segmentelor de populatie vizate, printr-o analiza riguroasa a piatei si mediului de afaceri. Produsele importate sunt de calitate certificata de institutii de renume la nivel international.

Distributie (Pharmacore® Acne Control, Revidox, Movial Plus, Obegrass, Dormax)

Distributie (Pharmacore® Acne Control, Revidox, Movial Plus, Obegrass, Dormax)

Core Invest Health asigura o retea de distributie reprezentativa la nivel national. Produsele din portofoliul Core Invest Health pot fi gasite in majoritatea farmaciilor din Romania si online direct sau prin partenerii nostri de distributie.

Promovare (parteneri de distributie, farmacisti, doctori, mass-media)

Promovare (parteneri de distributie, farmacisti, doctori, mass-media)

Echipa Core Invest Health® are specialisti cu o vasta experienta si cunostinte solide privind marketingul si promovarea produselor din domeniul sanatatii. Acestia va pot ajuta in dezvoltarea unui plan de marketing si promovare eficient care sa va ajute in atingerea obiectivelor de vanzari sau de imagine. Produsele din portofoliul Core Invest Health®, beneficiaza de aparitii in publicatii de specialitate, reviste glossy, emisiuni tv medicale, emisiuni tv glossy si evenimente: B1TV – 360, Realitatea - Fresh Refresh, RomaniaTV - Doctor Mit, Pofta de viata si evenimente medicale organizate direct sau in parteneriat.
Echipa Core Invest Health® isi sustine partenerii atat in dezvoltarea celei mai eficiente strategii de promovare pe termen scurt, mediu si lung cat si in implementarea acesteia si atingerea obiectivelor trasate.