Strategie

Majoritatea companiilor farmaceutice dedica timp si resurse considerabile pentru a dezvolta planuri de marketing pentru produsele care urmeaza sa fie lansate in termen de doi pana la cinci ani. Cu toate acestea, multe companii nu reusesc sa includa in procesul lor de planificare strategia corecta pentru accesul pe piata. Este important sa se inteleaga ca piata este in continua schimbare si ca, la momentul lansarii noului produs, piata ar putea fi cu mult diferita fata de momentul planificarii.

Consultantii nostri

Consultantii nostri au o vasta experienta in evaluarea schimbarilor de pe piata si in elaborarea planurilor strategice pentru accesul pe piata, sustinandu-ne partenerii in dezvoltarea de strategii si analize de pret. Ii putem sustine, de asemenea, cu punerea in aplicare a acestor planuri. Core Invest Consulting combina experienta, expertiza si cunostintele de mediului de afaceri si organizational privind domeniul sanatatii, permitandu-ne sa intelegem mai bine asteptarile partenerilor nostri, pentru a atinge rezultatele dorite. In vederea atingerii acestor obiective, avem o retea de parteneri de inalta calificare ce ne permite sa abordam in mod adecvat toate nevoile clientilor nostri.

Relatii stabile

Increderea personala si relatiile stabile cu clientii, pe termen lung sunt esentiale pentru conceptul nostru de afaceri. Ori de cate ori lucrati cu Core Invest Consulting, veti beneficia de experienta, profesionalismul si integritatea de care aveti nevoie. Operand sub clauze de confidentialitate stricte, le asiguram in mod constant securitatea datelor clientilor nostri pe mai multe nivele fizice si electronice care sunt conforme cu certificarile standard.

Core Invest Consulting

Core Invest Consulting este o firma de consultanta specializata in aspecto privind politicile de sanatate publica, afacerile guvernamentale si accesul la piata pentru industriile din domeniul sanatatii, atât in tara cat si in strainatate. Misiunea noastra consta in a aduce o vasta experienta fiecarui aspect particular, oferind clientilor nostri consultanta strategica si solutii practice adaptate nevoilor lor.

Proiecte

Am avut succes in furnizarea unei multitudini de informatii relevante pentru companiile farmaceutice in diferite proiecte si pentru o varietate de scopuri.
Dezvoltarea timpurie
• Inregistrarea de produse (toate etapele din procesul de înregistrare)
• Analiza de piata timpurie
• Analiza concurentei
• Examinarea mediului de business
• Planificarea dezvoltarii clinice
• Dezvoltarea si consolidarea proiectelor companiei

Dezvoltarea tarzie
• NICE / depuneri de rambursare: HTA, analiza economica
• Analize de piata
• Examinarea produselor cu licente