Despre noi​

Core Invest Consulting

este o companie de suport pentru industria farmaceutică cu o vastă expertiză în tot ce presupune procesele integrate de plasare pe piață a unui produs farmaceutic, de la atestarea lui la organele abilitate și până la promovarea de tip ATL și BTL. Cunoașterea în detaliu a cadrului legislativ și creativitatea în dezvoltarea unei strategii de marketing complete și complexe reușesc un melange de servicii care să crească șansele de reușită ale produsului/brandului după lansare dar și în menținerea lui pe piață.

Strategie

Majoritatea companiilor farmaceutice dedică timp și resurse considerabile pentru a dezvolta planuri de marketing pentru produsele care urmează să fie lansate în termen de doi până la cinci ani. Cu toate acestea, multe companii nu reușesc să includă în procesul lor de planificare strategia corectă pentru accesul pe piață. Este important să se înțeleagă că piață este în continuă schimbare și că, la momentul lansării noului produs, piața ar putea fi cu mult diferită față de momentul planificării iar capacitatea de adaptare și flexibilitatea echipei de marketing sunt esențiale pentru determinarea succesului.

Consultanții noștri

Consultanții noștri au o vastă experiență în evaluarea schimbărilor de pe piață și în elaborarea planurilor strategice pentru accesul pe piață, susținându-ne partenerii în dezvoltarea de strategii și analize de preț, studii de fezabilitate sau analiza concurenței. Îi putem susține, de asemenea, cu punerea în aplicare a acestor planuri cu setarea unui timing precis.
Core Invest Consulting combină expertiza și cunoștințele mediului de afaceri și organizațional privind domeniul sănătății, permițându-ne să înțelegem mai bine așteptările partenerilor noștri, pentru a atinge rezultatele dorite. În vederea atingerii acestor obiective, acem acces la o rețea de parteneri ce ne permite să abordăm în mod adecvat toate nevoile clienților noștri.

Proiecte

Am avut succes în furnizarea unei multitudini de informații relevante pentru companiile farmaceutice în diferite proiecte și pentru o varietate de scopuri.

• Înregistrarea de produse (toate etapele din procesul de înregistrare)
• Analiza de piață timpurie
• Analiza concurenței
• Examinarea mediului de business
• Planificarea dezvoltării clinice
• Dezvoltarea și consolidarea proiectelor companiei
• Concepte creative
• Implementări de campanii de vizibilitate

Relații stabile

Încrederea personală și relațiile stabile cu clienții, pe termen lung sunt esențiale pentru conceptul nostru de afaceri. Ori de câte ori lucrați cu noi, veți beneficia de experiența, profesionalismul și integritatea de care aveți nevoie. Operând sub clauze de confidențialitate stricte, le asigurăm în mod constant securitatea datelor clienților noștri pe mai multe nivele fizice și electronice care sunt conforme cu certificările standard de protecție a datelor.

Scroll to Top